Hierojat

Oona Kastari

Olen Oona Kastari.  Valmistuin Suomen hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi keväällä 2018. Olen valmistunut vuonna 2021 myös Dry needling terapeutiksi. 2018 keväästä asti olen työskennellyt alalla täysipäiväisesti omassa yrityksessäni, Anatomia-Agentissa Keravan keskustassa.

Minua kiinnostaa erityisesti kivunhoito erilaisin tekniikoin (yksi suosituimmista on kuivaneulaus). Halua on oppia jatkuvasti lisää ja lisäkouluttaudun jatkuvasti. Tuki- ja liikuntaelin sairaudet ja niiden hoito kiinnostavat minua. Minulta luonnistuvat niin klassinen hieronta että urheiluhieronta, nivelten mobilisointi, kalvokäsittely, triggerpistekäsittely manuaalisesti tai neuloilla (dry needling -hoito).

Olen kiinnostunut jokaisesta asiakkaastani yksilönä ja yritykseni, Anatomia-Agentin, tunnuslause onkin alusta asti ollut ”Yksilöityä hierontaa”. Jokainen Anatomia-Agentin yrittäjä sitoutuu Anatomia-Agentin periaatteisiin. Katsomme jokaisen asiakkaan tilannetta erikseen ja haluamme tarjota sinulle parasta palvelua.

Koulutukset:

  • Koulutettu hieroja 2018
  • DNT® (Dry needling terapeutti) 2021

Jenna Lindberg

Olen Jenna Lindberg. Valmistuin hierojaksi Suomen hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi keväällä 2021. Aloitin dry needling opinnot syksyllä 2022 ja valmistun dry needling terapeutiksi vuoden 2023 aikana. Intohimoni on terveys ja hyvinvointi, asiakaslähtöinen palvelu, itseni haastaminen ja uuden tiedon etsiminen. Nämä kehittävät minua alalla eteenpäin askel kerrallaan. 

Vapaa-ajallani treenaan tavoitteellisesti kuntosalilla. Aiempaa harrastetaustaa minulta löytyy koripallon parista, jota tuli nuorempana pelailtua useamman vuoden.

Koulutukset:

  • Koulutettu hieroja 2021
  • Lannerangan manuaalinen tutkiminen ja hoito -kurssi 2022
  • Rintarangan manuaalinen tutkiminen ja hoito -kurssi 2022
  • Dry needling opiskelija

Mika Paukkunen

Olen Mika Paukkunen. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi syksyllä 2021. Hierojana tehtäväni on lievittää lihasperäisiä kipuja. Hoidan urheilun, työn tai ihan vaan elämän mukanaan tuomia jumeja.
Teen klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Jokainen hieronta suunnitellaan asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivaksi.

Olen erittäin innokas kehittymään työssäni. Työn ohella kouluttaudun jatkuvasti ja opiskelen alaa. Olen harrastanut ja harrastan liikuntaa aktiivisesti, pääasiasssa triathlonia ja kuntosalia. Olen kiinnostunut myös kulttuurista: taiteista ja musiikista. Olen mukava, rento ja huumorintajuinen tyyppi. Tervetuloa rohkeasti hierontaan!

Koulutukset:

  • Koulutettu hieroja 2021
  • Dry needling opiskelija