Hierojat

Oona Kastari

Olen Oona Kastari.  Valmistuin Suomen hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi keväällä 2018. Olen valmistunut vuonna 2021 myös Dry needling terapeutiksi. 2018 keväästä asti olen työskennellyt alalla täysipäiväisesti omassa yrityksessäni, Anatomia-Agentissa Keravan keskustassa.

Minua kiinnostaa erityisesti kivunhoito erilaisin tekniikoin (yksi suosituimmista on kuivaneulaus). Halua on oppia jatkuvasti lisää ja lisäkouluttaudun jatkuvasti. Tuki- ja liikuntaelin sairaudet ja niiden hoito kiinnostavat minua. Minulta luonnistuvat niin klassinen hieronta että urheiluhieronta, nivelten mobilisointi, kalvokäsittely, triggerpistekäsittely manuaalisesti tai neuloilla (dry needling -hoito).

Olen kiinnostunut jokaisesta asiakkaastani yksilönä ja yritykseni, Anatomia-Agentin, tunnuslause onkin alusta asti ollut ”Yksilöityä hierontaa”. Jokainen Anatomia-Agentin yrittäjä sitoutuu Anatomia-Agentin periaatteisiin. Katsomme jokaisen asiakkaan tilannetta erikseen ja haluamme tarjota sinulle parasta palvelua.


Jenna Lindberg

Olen Jenna Lindberg. Valmistuin hierojaksi Suomen hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi keväällä 2021. Aloitin dry needling opinnot syksyllä 2022 ja valmistun dry needling terapeutiksi vuoden 2023 aikana. Intohimoni on terveys ja hyvinvointi, asiakaslähtöinen palvelu, itseni haastaminen ja uuden tiedon etsiminen. Nämä kehittävät minua alalla eteenpäin askel kerrallaan. 

Vapaa-ajallani treenaan tavoitteellisesti kuntosalilla. Aiempaa harrastetaustaa minulta löytyy koripallon parista, jota tuli nuorempana pelailtua useamman vuoden.